Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Місцева влада продовжує віднаходити вільні земельні ділянки для атовців

13 бер 2017

У понеділок, 6 березня, під головуванням першого заступника міського голови Євгена Юрчука відбулося засідання комісії з розподілу земельних ділянок на території Нетішинської міської ради учасникам АТО.

На ньому були присутні заступник міського голови з гуманітарних питань Ольга Бобіна, заступник командира військової частини 3043 по роботі з особовим складом Володимир Козак, депутати Нетішинської міської ради VII скликання,  керівники профільних відділів і управлінь виконавчого комітету міської ради та представники громадської організації «Нетішинське міське об’єднання воїнів АТО».

На засіданні обговорювались питання виділення земельних ділянок для місцевих атовців. Начальник відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього природного середовища виконавчого комітету міської ради Володимир Миронюк повідомив присутнім, що для учасників АТО у місті зарезервовано земельну ділянку площею 51 га з цільовим призначенням «для іншого сільськогосподарського призначення», а також, відповідно до містобудівної документації, затвердженої рішенням 23-ї сесії міської ради VII скликання 23 грудня 2016 року №22/1122, земельна ділянка визначена під житлову та громадську забудову.

На сьогоднішній день земельна ділянка знаходиться в стадії оформлення, а саме розроблення детального плану території. Окрім того, у зв’язку із намірами ТОВ «Атоммонтажсервіс» щодо поділу земельної ділянки та відмови від частини земельних ділянок, планується додатково виділити земельні ділянки для нетішинських військовослужбовців. Їх кількість буде відома після розроблення технічної документації по поділу земельної ділянки, її вилучення та затвердження на сесії міської ради.

Жвава дискусія виникла під час обговорення питання щодо раніше виділених земельних ділянок по вул. Космонавтів, які потребують осушення. Євген Юрчук доповів, що є відповідне доручення міського голови і найближчим часом відбудеться обстеження з метою визначення меліоративних заходів на земельних ділянках. Наприкінці засідання комісії з розподілу земельних ділянок членам АТО, представникам ГО «Нетішинське міське об’єднання воїнів АТО» було рекомендовано підготувати списки громадян-учасників АТО щодо виділення земельних ділянок.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради