Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Комісія з евакуації міста Нетішин активно працює

25 тра 2017

У вівторок, 16 травня, під головуванням заступника міського голови Ольги Бобіної відбулося засідання комісії з питань евакуації міста Нетішин. На порядок денний виносилися питання щодо організації евакуаційних заходів на території міста. Голова комісії Ольга Бобіна і члени – начальник групи обліку евакуації населення та інформації Іванна Кравчук, групи транспортного забезпечення Віктор Бабицький, групи організації розміщення евакуйованого населення у безпечному районі Антоніна Єльява, групи зв’язку та оповіщення Катерина Костецька, групи охорони громадського порядку і безпеки дорожнього руху Микола Обух, групи медичного забезпечення Любов Рябчук, групи матеріально-технічного забезпечення Надія Панасюк доповіли про свої функціональні обов’язки.

Під час засідання, секретар комісії Микола Руцький зазначив, що у місті створено збірні пункти евакуації (ЗПЕ), які укомплектовано згідно з відомчою приналежністю працівниками загальноосвітніх і дошкільних навчальних закладів та КП НМР «ЖКО». Представник Нетішинських курсів ЦЗ III категорії навчально-методичного центру цивільного захисту населення Олександр Сотник нагадав присутнім план дій у разі евакуації (тимчасового відселення) населення міста Нетішин та наголосив на основних заходах у разі виникнення надзвичайної ситуації.

У ході засідання члени комісії вирішили й надалі продовжити вивчати документи, що стосуються організації евакуаційних заходів на території міста,  уточнити списки населення міста шляхом подання запиту до відділу реєстрації місця проживання ЦНАПу, уточнити взаємоузгодженість планів приймання, розміщення, забезпечення і захисту евакуйованого населення міста Нетішин у місті Старокостянтинів, смт. Білогір’я і Волочиській ОТГ. А також комісія прийняла рішення – відділу з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ виконавчого комітету міської ради звернутися з листом до керівництва ВП «ХАЕС» щодо встановлення гучномовців в садибній забудові міста для удосконалення системи оповіщення населення.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради