Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Злива не стала на заваді: футбольна команда нетішинських депутатів зіграла товариський матч з колегами із Славути

30 чер 2017

У четвер, 29 червня, депутати Нетішинської міської ради зіграли у футбол з колегами із Славути. Товариський матч пройшов на полі суперника, на сучасному спортивному майданчику зі штучним покриттям, який недавно відкрили славутчани у мікрорайоні «Сонячний».

Під час матчу гравці пережили чи не всі пори року: жагуче сонце, рясний дощ, сильний вітер. Та навіть мінлива погода не стала на заваді захопливій грі нетішинських депутатів. Перший гол у ворота славутської команди забив Віталій Сидорук, Геннадій Вагнер та Юрій Камозін підхопили спортивний заряд і майстерно забивали голи суперникам, тримали м’яч під прицілом Анатолій Олійник, Олександр Лобода, Олександр Марчук, Михайло Брожик, тоді як Роман Кузів активно тримав оборону на воротах до кінця гри. Разом з футболістами до Славути приїхала гарна команда вболівальників, підтримка якої надихала і допомагала нетішинцям йти до кінця. У підсумку матч завершився бойовою нічиєю 6:6. 

Нагадаємо, що ідея створення депутатської футбольної команди та товариських зустрічей виникла у депутата Юрія Камозіна, він і став капітаном команди. Наступна товариська зустріч футболістів-депутатів відбудеться у Нетішині.

Вітаємо нашу команду з гарними результатами! До нових перемог!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради