Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідав виконком

10 лис 2017

У четвер, 9 листопада, під головуванням міського голови Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, під час якого було розглянуто і обговорено сорок сім питань. З усіх – прийняті відповідні рішення.

Члени виконкому розглянули звіт про виконання бюджету міста Нетішин за січень- вересень 2017 року, котрий буде поданий на розгляд міської ради для затвердження.

Рішенням виконкому від 01 січня 2018 року встановили ВП «Хмельницька атомна електростанція» ДП «НАЕК «Енергоатом» тарифи: на послуги централізованого постачання холодної води (з використанням внутрішньобудинкових систем) у розмірі 8,48 грн. за 1 куб. м (без податку на додану вартість); на послуги централізованого водовідведення (з використанням внутрішньобудинкових систем) у розмірі 8,31 грн.за 1 куб. м (без податку на додану вартість); на централізоване водопостачання у розмірі 7,74 грн. за 1 куб. м (без податку на додану вартість); на централізоване водовідведення у розмірі 8,01 грн. за 1 куб. м (без податку на додану вартість).

Встановленні пільги за відвідування занять у колективі КЗ «Палац культури м.Нетішин» та ПСМНЗ «Нетішинська міська школа мистецтв» для дітей, батьки яких є учасником антитерористичної операції.

З метою розгляду звернень громадян, присвоєнні поштові адреси індивідуальним (садибним) житловим будинкам.

Враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради, рішенням виконкому передано у власність громадян житлові приміщення у гуртожитках, що належать до комунальної власності м.Нетішин.

Прийнято ряд рішень щодо видалення зелених насаджень на прибудинкових територіях, відповідно до акту обстеження зелених насаджень.

Внесено ряд змін до попередніх рішень виконавчого комітету міської ради.

Члени виконкому розглянули 27 питань служби у справах дітей і надали дозволи на вчинення правочинів щодо житла (майна), право власності чи користування яким мають діти (майнові права дітей не було порушено), надано дозвіл на отримання грошової компенсації від імені малолітніх дітей за належне їм для отримання жиле приміщення (відповідно до Порядку визначення розміру і надання військовослужбовцям та членам їх сімей грошової компенсації за належне їм для отримання жиле приміщення).

Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги мешканцям міста на лікування.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
 апарату виконавчого комітету міської ради