Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Засідав виконком

22 бер 2017

На черговому засіданні виконавчого комітету Нетішинської міської ради, яке відбулося 16 березня під головуванням міського голови Олександра Супрунюка, члени виконкому заслухали та обговорили 36 питань порядку денного, які стосуються різних сфер життєдіяльності міста.

Одними із перших було розглянуто і схвалено фінансовий план КП НМР «Торговий центр», згідного якого за 2016 рік комунальне підприємство отримало дохід в сумі 3994,0 тис.грн. (105,6%) та фінансовий план КП НМР «Бюро технічної інвентаризації», чистий дохід якого за 2016 рік склав 775,9 тис. грн. (341,8%).

Члени виконкому взяли до відома інформацію про організацію та проведення в місті чергового призову громадян України на строкову військову службу у квітні-травні 2017 року. Було прийнято рішення про організацію обліку дітей дошкільного та шкільного віку в місті Нетішин у 2017 році, а саме, визначення території обслуговування і закріплення їх за загальноосвітніми та дошкільними навчальними закладами Нетішина, утворення та затвердження складу робочої групи для виконання роботи, пов’язаної з обліком дітей дошкільного і шкільного віку у місті  в 2017 році.

Схвалено проекти рішень «Про надання КП НМР «ЖКО» дозволу на перепланування місць загального користування у гуртожитках м. Нетішин», «Про безоплатну передачу майна територіальної громади міста з балансу Нетішинської ЗОШ I-III ступенів №2 на баланс КП НМР «ЖКО», у господарське об’єднання» та  «Про безоплатну передачу майна територіальної громади міста з балансу Нетішинської ЗОШ I-III ступенів №4 на баланс КП НМР «ЖКО», у господарське об’єднання».

Надано дозвіл на видалення зелених насаджень у районі будинку №19, що на проспекті Незалежності і на території ДНЗ №6 «Райдуга». Прийнято рішення про уповноваження посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення. Члени виконкому схвалили рішення про надання матеріальної допомоги у сумі 5 тис. грн. нетішинці на вшанування та увічнення пам’яті померлого сина, учасника АТО на території Донецької та Луганської областей. Надані кошти у розмірі 3 тис. грн. для одноразової матеріальної допомоги на лікування 7 мешканцям міста.

 Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради