Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Жителі міста Новоград-Волинський завітали до нетішинських рятувальників на екскурсію

04 гру 2017

1 грудня  до рятувальників 7-ї  державної пожежно-рятувальної частини по охороні Хмельницької атомної електростанції завітала компанія друзів із Новоград-Волинського. Напередодні жителі цього міста написали офіційного листа із проханням надати дозвіл відвідати ХАЕС та пожежно-рятувальний підрозділ по охороні об’єкта.

Розпочалася екскурсія з огляду пожежно-рятувального підрозділу. Парубки спостерігали за роботою диспетчера, оглянули пожежно-рятувальне спорядження, що є на озброєнні, а також приміряли каски та бойовий одяг.

Під час екскурсії вогнеборці розповіли гостям про резонансні надзвичайні події техногенного характеру, а також окреслили способи їх ліквідації. Зокрема, вогнеборці наголосили, що практично усі пожежі трапляються з вини людини – через незнання або нехтування правилами пожежної безпеки.

Окрім того, гостям показали спортивний комплекс  7 ДПРЧ по охороні ВП ХАЕС та ознайомили із основами пожежно-прикладного спорту.

Насамкінець вогнеборці закликали відвідувачів частини бути обережними з вогнем та наголосили, що двері пожежно-рятувального підрозділу гостинно відкриті для молоді, яка прагне жити безпечно.

3-й державний пожежно-рятувальний загін