Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Дієвість та прозорість – головні пріоритети в роботі виконавчого комітету Нетішинської міської ради

07 гру 2017

Місцеве самоврядування – це найбільш наближена до людей ланка влади. Саме до представників місцевого самоврядування йдуть люди зі своїми проблемами, надіями та сподіваннями. І саме від їх професіоналізму, досвіду, компетенції та відповідальності залежить добробут та майбутнє територіальної громади.

Цьогоріч виконавчий комітет Нетішинської міської ради відзначає 33 роки з дня заснування. За ці роки установа пройшла довгий шлях не лише становлення, але й накопичення досвіду, підвищення якості роботи та професійного пошуку кадрів. На сьогоднішній день у виконавчому комітеті функціонує 7 управлінь, 17 відділів та 3 підрозділи. Тут працює згуртована команда, яка діє на благо громади міста. Працівники органу місцевого самоврядування постійно шукають шляхи для поліпшення життя нетішинців, а їх професіоналізм і далекоглядність забезпечують нашому місту комфортне сьогодення та розвиток у різних сферах. Реагувати, допомагати, слухати та відповідати, а ще поважати думку кожного громадянина як рівноправного члена громади – ось принципи, за якими сьогодні живуть і творять наше місто працівники виконкому.

Очільник міста Олександр Супрунюк впевнений, що Нетішин – швидко розвиваюче та перспективне місто, на яке чекає успішне майбутнє, адже тут живуть і працюють фахівці своєї справи. «Я завжди говорив і вкотре підкреслю, що влада – належить людям, а покликання працівників виконкому бути «менеджерами», надавати якісні послуги, організовувати роботу, яка сприятиме розбудові міста, його соціально-економічному розвитку. Кожен з нас – частина великого механізму, і якщо ми будемо спільно вирішувати питання, шукати шляхи розв’язання проблем, нам вдасться зробити набагато більше», – наголошує міський голова.

Сьогодні дієвість та прозорість – головні пріоритети в роботі виконавчого комітету міської ради. Саме таким підходам до роботи за останні роки вдалося впровадити в Нетішині веб-сервіс, що надає інструменти для оптимізації процесів врядування та боротьби з корупцією «Розумне місто», втілюється така потрібна програма «Муніципальне житло», налагоджена тісна співпраця з адміністрацією Хмельницької АЕС, неабиякі досягнення є в освітній, культурній, медичній і спортивній галузі. Міська рада має власний офіційний веб-сайт – https://www.netishynrada.gov.ua/. Він досить зручний у користуванні та містить усю основну інформацію про діяльність представницького органу міста та його структур. Нещодавно оновлений сайт став ще більш функціональним.

Напередодні Дня місцевого самоврядування, який щороку відзначається 7 грудня, хочеться побажати колегам залишатися завжди мудрими, толерантними та професіоналами своєї справи. І разом з усією громадою, депутатами підвищувати потенціал рідного міста. Адже влада є й справді народною – коли це влада самої громади, для громади та в інтересах громади.

Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Ключові слова: Виконком