Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги роботодавців! Про внесення деяких окремих питань до колективних договорів

10 лис 2017

Відповідно до розпорядження Хмельницької обласної державної адміністрації від 30.06.2017 №483/2017-р «Про реалізацію територіальної угоди між Хмельницькою обласною державною адміністрацією, Федерацією профспілок Хмельницької області та Об’єднанням організацій роботодавців Хмельницької області» управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради рекомендує всім підприємствам, організаціям і установам міста включати до колективних договорів питання щодо:

1.Збільшення заробітної плати в собівартості продукції до розміру не менше встановленого відповідними галузевими угодами.

2.У разі наявності заборгованості із заробітної плати щомісячно надавати працівникам витяги з розрахункової відомості по заробітній платі працівника із зазначенням розміру заборгованості та нарахованої компенсації за затримку виплати заробітної плати.

3.Недопущення різниці в розмірах заробітної плати між іноземними та вітчизняними працівниками при однаковій кваліфікації та виконанні аналогічних робіт.

4.Неприйняття в односторонньому порядку рішень щодо зміни узгоджених та встановлених умов оплати праці та обов’язкового погодження з профспілковою організацією намірів роботодавця змінити існуючу систему оплати праці.

5.Запровадження на підприємствах, установах, організаціях доплат та надбавок відповідно до Генеральної, територіальної та галузевих угод.

6.Здійснення додаткової індексації заробітної плати у зв’язку з інфляцією та виплату компенсації за затримку виплат зарплати в небюджетній сфері за подвійною ставкою Національного банку України.

7.Забезпечення своєчасної та в повному обсязі виплати заробітної плати працівникам.

Детальну інформацію по укладенню та реєстрації колективного договору, змін та доповнень до нього можна отримати у відділі праці та зайнятості управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради за адресою: пр.Незалежності, 29, каб. №3, тел.3-43-22.