Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До Дня молоді у Нетішині влаштували флешмоб та кінопоказ

29 чер 2017

Кінотеатр під відкритим небом, спортивний флешмоб, вулична музика від молодіжних рок-гуртів міста та святковий концерт – так у Нетішині відзначили День молоді, який щорічно святкується в останню неділю червня.

24 червня громадська організація «Родинний простір» (голова Наталія Коваль) долучилась до проведення всеукраїнського фестивалю українського кіно «Відкрита ніч/Дубль20» та організувала перегляд кінометражок від українських режисерів на території культурно-мистецької локації «Арт-простір». У сквері по проспекту Незалежності з 21.00 до 3.00 ночі було людно.

25 червня на площі перед Палацом культури молодіжне свято розпочалось зі спортивної акції, організованої КЗ «Палац культури міста Нетішин» спільно з фітнес-клубом «Pozitive». Під керівництвом досвідчених тренерів Олени Василюк, Ольги Брус, Тетяни Закалюжної команди спортивного клуба провели показові виступи і майстер-класи з таких спортивних напрямків як Jamping, Step, Fit tango, Stretching. Далі відбулися показові виступи вихованців Нетішинського міського осередку Міжнародної федерації Бойового гопака (керівник Микола Колінько). Захід продовжився яскравою концертною програмою за участі творчих колективів та талановитих виконавців КЗ «Палац культури міста Нетішин», Будинку дитячої творчості та ПСМНЗ «Нетішинська міська школа мистецтв».

 Натхненно та від душі грали для нетішинців сучасні молодіжні колективи міста – гурт «Ультрафіолет», «Пристань», «Калькута». На завершення свята вихованці гуртка «Юні відеооператори» (керівник Катерина Костецька) клубу «Юний технік» презентували для глядачів відеоролик про творчих, активних, талановитих і успішних молодих людей «Молодь Нетішина – найкраща».

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради