Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Дитячий садок №9 «Пролісок» відсвяткував своє 25-річчя

06 кві 2017

Зернятко посіяти в душу дитині,

Енергію сонця їй дать щохвилини,

Радістю щедро його поливати

Ніжністю серця свого зігрівати.

"Я" малюка у долонях тримати

Таланти ще сховані ніжно плекати.

Красою розквітне маленька зернина,–

Одвічно в любові зростає дитина….

 На околиці міста Нетішин є дороге серцю місце для багатьох дітей і батьків, друга оселя для працівників, затишна і тепла, не схожа на інші – це дитячий садок №9. Щоранку, мов крихітні  гомінливі струмочки зливаються у єдиний бурхливий потік малюки з усього міста. І так вже чверть століття…обличчя…обличчя… обличчя.

У п’ятницю, 31 березня, ДНЗ (ясла-садок) «Пролісок», який очолює Людмила Сімончук відсвяткував свій 25-річний ювілей. Привітати іменинників завітало чимало гостей, зокрема, заступник міського голови Ольга Бобіна, головний спеціаліст з дошкільного виховання управління освіти виконавчого комітету міської ради Наталія Рабченюк, начальник управління Державної казначейської служби України у місті Нетішин Хмельницької області Марія Самохіна, керівники загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів, ветерани дошкільної освіти, хто працював у дитячому садочку №9 з початку його заснування, вихованці й випускники, представники батьківського комітету.

Зі словами привітання виступила заступник міського голови Ольга Бобіна. Вона подякувала працівникам дитячого навчального закладу за багаторічну сумлінну працю і побажала їм невичерпної енергії, наснаги і благополуччя та вручила подарунковий сертифікат. З нагоди відзначення 25-річчя дошкільного навчального закладу, від імені виконавчого комітету міської ради Почесними грамотами і цінними подарунками були відзначені: машиніст з прання та ремонту білизни Лідія Бендюг, підсобний робітник Надія Вінтонян, вихователі Світлана Демченко і Наталія Лівшун, кухарі Валентина Карташева і Ганна Осадчук, помічники вихователів Наталія Кобилинська, Наталія Мельник, Тетяна Мирончук, Зіновія Юр і Валентина Ковальчук, сторожі Галина Стригуненко і Марія Ханіна, завідувач господарства Людмила Хуторянець. 

Головний спеціаліст управління освіти виконавчого комітету міської ради Наталія Рабченюк за плідну багаторічну, віддану та сумлінну працю у сфері дошкільної освіти та з нагоди 25-річного ювілею відзначила Почесними грамотами: вихователя Галину Чевелюк, помічників вихователя Віру Тітарчук, Олену Косік і Світлану Вознюк, старшу медичну сестру Олену Корнієнко.

Талановиті діти під керівництвом досвідчених вихователів «Проліску» та юні гості дошкільного закладу: солістка зразкового вокального ансамблю та студії естрадної пісні Анастасія Завадська, солістка зразкового театру пісні «Криниченька» Діана Шкребій, народний вокальний ансамбль «Зорепад», зразковий театр пісні «Криниченька» дарували усім присутнім яскраву і водночас зворушливу концертну програму.

Під час святкового вечора ностальгічні спогади лунали від Світлани Шипіліної, у минулому вихователя-методиста (1992-1999 роки), завідувача дитячого садка (1999-2005 роки), яка віддала частинку свого серця і душі вихованцям і працівникам.

Вже 25 років у дошкільному навчальному закладі «Пролісок» працюють люди, які дарують малятам яскравий світ дитинства. Хочеться щиро подякувати усім їм за невтомну працю, великий талант, покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради