Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Вітали працівників культури

10 лис 2017

Урочистості


У четвер, 9 листопада, у день професійного свята працівники закладів культури міста Нетішин зібралися у великій залі Палацу культури на урочистості та святковий концерт. З вітальним словом до усіх присутніх звернулася заступник очільника міста Ольга Бобіна. Вона подякувала усім, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби українського народу, та побажала їм міцного здоров’я, радості й задоволення від роботи, родинного благополуччя та сімейного затишку.

За значний внесок у збагачення культурно-мистецької спадщини міста, сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, заступник міського голови вручила Почесні грамоти виконавчого комітету Нетішинської міської ради та цінні подарунки: заступнику директора Нетішинського міського краєзнавчого музею Тарасу Вихованцю, викладачу класу «лозоплетіння» декоративно-ужиткового відділення ПСМНЗ «Нетішинська міська художня школа» Олені Данилицькій, провідному бібліотекарю центральної міської бібліотеки Людмилі Колпаковій, артисту Нетішинського муніципального духового оркестру Анатолію Кулику, керівнику народного рок-гурту «Ультрафіолет» КЗ «Палац культури міста Нетішина» Віталію Лукінову, головному бухгалтеру централізованої бухгалтерії управління культури виконавчого комітет міської ради Ларисі Мельник та завідувачу господарства ПСМНЗ «Нетішинська міська школа мистецтв» Надії Токарчук.

Зі святом колег привітав начальник управління культури виконавчого комітету Нетішинської міської ради Іван Михасик та вручив відзнаки.

До вітального слова приєднався заступник генерального директора ВП ХАЕС з кадрів та соціальних питань Віктор Демидюк. Від імені генерального директора Микола Панащенка та багатотисячного колективу він привітав з професійним святом талановитих працівників закладів культури міста.

Після завершення урочистостей справжнє свято для присутніх створили солісти та творчі колективи міста.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету міської ради