Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Відбулося спільне засідання комісій

19 кві 2017

У середу, 12 квітня,  під головуванням заступника міського голови Ольги Бобіної пройшло спільне засідання міської робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та міської тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. На засіданні було розглянуто п’ять питань, які потребували детального розгляду.

Начальник управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради Валентина повідомила присутніх, що станом на 1 квітня 2017 року, згідно з оперативними даними, заборгованість із виплати заробітної плати по підприємствах міста Нетішин, що надають статистичну звітність з праці, відсутня. Також Валентина Людвігівна повідомила про сплату єдиного соціального внеску підприємствами, установами та організаціями Нетішина в грудні 2016 року та січні-лютому 2017 року. Зокрема, члени комісії зосередили увагу на КП НМР «ЖКО», ТОВ «Центр підготовки персоналу УБ ХАЕС», УТОВ «Мітра» та ТОВ «Приладсистема».

Була розглянута і прийнята до відома інформація про виплату заробітної плати в розмірі менше мінімального законодавчо встановленого рівня. Про проведену роботу щодо примусового виконання рішень судів по стягненню заборгованості до Пенсійного Фонду України у місті Нетішин доповів державний виконавець Нетішинського міського відділу державної виконавчої служби Головного управління юстиції у Хмельницькій області Михайло Адашинський. Також була розглянута інформація про проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед фізичних осіб-підприємців, які здійснюють свою діяльність в торгівельних павільйонах на території КП НМР «Міський ринок» стосовно реалізації державної політики у сфері дотримання вимог законодавства про працю, зокрема, щодо важливості оформлення легальних трудових відносин та заробітної плати.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради