Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Виїзний прийом – ефективна форма поширення правоосвітньої роботи серед громадськості

26 чер 2017

У середу, 21 червня, в міському будинку культури, під головуванням заступника міського голови Ольги Бобіної відбулося виїзне засідання міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення міста Нетішин. Участь в заході взяли начальник відділу «Нетішинське бюро правової допомоги» Шепетівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Світлана Бащук, спеціаліст служби у справах дітей виконавчого комітету НМР Інна Римар, начальник управління соціального захисту населення виконавчого комітету НМР Валентина Склярук, начальник управління освіти виконавчого комітету міської ради Василь Мисько, дільничний офіцер Нетішинського ВП Славутського ВП ГУНП в Хмельницькій області Юрій Гарбар, начальник управління Пенсійного фонду України у місті Нетішин Наталія Новак, спеціаліст юридичного відділу апарату виконавчого комітету НМР Сергій Гладун.

Засідання розпочалось з прийому мешканців садибної забудови міста. Серед питань, з якими місцеві зверталися до членів комісії з правової освіти, була проблема з приватизацією землі, питання перерахунку субсидій, визначення місця проживання малолітньої дитини та багато інших злободенних питань, які потребують вирішення. Представники різних установ, відділів і управлінь виконавчого комітету міської ради надавали консультативну допомогу усім бажаючим.

Продовжилось виїзне засідання розглядом питань порядку денного. Члени координаційної ради взяли до відома інформацію щодо діяльності соціальних служб, служб для сім’ї, дітей та молоді міста в напрямку  соціальної підтримки та допомоги неповнолітнім, схильним до правопорушень та роботи ради з правової освіти населення у першому півріччі 2017 року, а також затвердили план роботи міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення на друге півріччя. 

Наприкінці засідання голова координаційної ради Ольга зазначила, що виїзний прийом є однією із ефективних форм поширення правоосвітньої та правовиховної роботи серед громадськості, а також гарною можливістю для усіх нетішинців отримати консультацію та допомогу від спеціалістів. Члени ради одноголосно підтримали необхідність виїзних прийомів задля вдосконалення форм і методів правоосвітньої роботи серед різних категорій громадян.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради