Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Вихованка гуртка «Юні відеоператори» виборола 2 місце на обласному конкурсі відеосюжетів

25 кві 2017

На початку березня цього року на базі клубу «Юний технік» почав працювати гурток «Юні відеооператори» (керівник Катерина Костецька). Ініціативні, креативні, активні юнаки і дівчата від 10 до 18 років вчаться працювати з професійною технікою, брати інтерв’ю, висвітлювати цікаві події, створювати корисні відеопрограми. Незважаючи на те, що пройшло лише декілька місяців з початку роботи гуртка, керівник і його учні можуть пишатися першими здобутками.

Протягом березня-квітня 2017 року Хмельницьким обласним центром зайнятості спільно з Департаментом освіти і науки Хмельницької облдержадміністрації в рамках  реалізації комплексного профорієнтаційного проекту «Розпочни кар’єру з професійного навчання» проводився обласний огляд-конкурс відеосюжетів «Від професії до кар’єри» серед учнів 8-11 класів навчальних закладів Хмельницької області. Участь у конкурсі взяла і юна нетішинка, вихованка гуртка «Юні відеооператори» Аліна Митюк. Конкурс проходив у три етапи.

Серед 26 найкращих робіт, які були подані з Хмельницького, Нетішина, Красилова, Кам’янець-Подільського, Славути, Шепетівки, Старокостянтинова та інших міст до обласного центру зайнятості на фінал конкурсу, восьмикласниця Аліна Митюк зайняла заслужене 2 місце. Професійне журі, серед якого представники Хмельницького обласного центру зайнятості, Департаменту освіти і науки Хмельницької обласної державної адміністрації,  Хмельницького обласного науково-методичного центру профтехосвіти та підвищення кваліфікації ІПП, Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту та Хмельницького міжшкільного навчально-виробничого комбінату оцінювали відповідність конкурсній тематиці, підтримка позитивного іміджу професій, бачення майбутньої перспективи в професії,  глибина розкриття теми конкурсу, якість відеозапису та звукового супроводу, рівень володіння комп’ютерними технологіями створення та обробки відео, оригінальність,  творчий,  нестандартний підхід у виконанні та належний естетичний вигляд роботи. У своїй роботі талановита нетішинка цікаво розповіла про своє захоплення фотографією, журналістикою, поділилась здобутками та планами на майбутнє.

Керівник гуртка і вихованка дякують за допомогу та підтримку у  створенні неординарного відеосюжета керівника фотогуртка «ФОН» Євгену Цибульськмуо та Нетішинському центру зайнятості. Вітаємо! Бажаємо не зупинятися на досягнутому! Творити, розвиватися і реалізовуватися!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради