Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Висловлюємо щирі співчуття з приводу непоправної втрати Леоніда Петровича Онофрійчука

20 вер 2017

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради та Нетішинська міська рада в глибокій жалобі з приводу передчасної смерті Леоніда Петровича Онофрійчука, депутата міської ради, мудрого керівника, авторитетної людини. Життєвий шлях Леоніда Петровича – зразок людської гідності, добропорядності та мудрості.

Серце великого життєлюба перестало битися на 56 році життя. Наша громада знала його досвідченим керівником, політиком, який дбав про добробут Нетішина та його духовне процвітання. Він мав мужність брати на себе відповідальність за прийняття важливих рішень, відстоював інтереси мешканців міста в непростих економічних та політичних умовах. Його патріотизм проявлявся у власній принциповості та поглядах, у постійній праці. Він заслуговував на повагу політичних опонентів. Його досвід і приклади мудрих вчинків стануть у нагоді не одному поколінню наступників.

Висловлюємо щирі співчуття родині покійного, поділяємо її горе. Він був щасливим чоловіком, батьком, дідусем. Розуміємо гіркоту втрати усіх, хто знав, любив і поважав Леоніда Петровича. Нехай милосердний Господь упокоїть його душу у Своїх Небесних Оселях, там, де спочивають праведні.
Вічна Пам'ять!