Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Визначено громадські проекти, які будуть винесені на голосування мешканців міста

30 сер 2017

У вівторок, 29 серпня, відбулось засідання робочої групи, яка розглянула  експертні оцінки проектів, реалізація яких у разі допущення до голосування та підтримки мешканців міста відбуватиметься за рахунок коштів громадського бюджету у місті Нетішин в 2018 році.

В результаті обговорення комісії з 8 проектних пропозицій, які було запропоновано, на голосування нетішинців буде винесено 5 проектів.  Зокрема, проекти «Капітальний ремонт туалетів блоку Б» Нетішинської ЗОШ I-III ступенів №2» (загальна сума: 955 800, 00 грн.) Капітальний ремонт будівлі (заміна дерев’яних вікон на металопластикові) Нетішинської ЗОШ I-III ступенів №2 по вул. Будівельників, 5» (загальна сума: 1 669 144, 00 грн.), «Сучасне якісне фізіотерапевтичне обладнання – запорука швидкого одужання та реабілітації» (загальна сума: 439 475, 00 грн.), «Встановлення 3-х соціальних контейнерів для збору речей для малозабезпечених верств населення» (загальна сума: 45 000,00 грн.), «Встановлення селфі-зони «Я люблю Нетішин»» (загальна сума: 30 000, 00 грн.). Громадський проект «Поточний ремонт глядацьких трибун Нетішинської ЗОШ №2» було знято розробником, «Реконструкція пішохідної алеї гінкго білоба» і «Капітальний ремонт глядацьких трибун Нетішинської ЗОШ I-III ступенів №2» не отримало підтримки експертної комісії та не допущено до голосування. 

З 2 вересня автори проектів можуть розпочинати інформаційні кампанії на їх підтримку. Голосування розпочнеться з 15 вересня і триватиме до 30 вересня (включно) 2017 року.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради