Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Двоє нетішинців самотужки прибрали зону відпочинку «Боровичок»

23 жов 2017

Кожен з нас любить кивати у бік інших, мовляв, не така влада, умови життя, люди навкруги і так далі. Разом з тим, майже ніхто не хоче поглянути у свій бік і задати собі запитання: «А чи я все роблю для того, щоб моє місто було гарним та процвітаючим?»

13 жовтня в одній із соціальних мереж з’явився допис нетішинця, який виклав фото жахливого стану зони відпочинку «Боровичок», що користується неабиякою популярністю серед містян: розкидане повсюди сміття, пластиковий посуд, пляшки зі скла, металеві бляшанки  та багато іншого. Побачивши цей бруд та безлад двоє нетішинців Дмитро Похитун та Олександр Михащук вирішили зібрати весь непотріб і звільнити місце для відпочинку, а тому 16 жовтня вийшли прибирати територію «Боровичка». Загалом хлопці назбирали 6 мішків сміття, яке опісля було вивезене вантажним таксі. Це достойний приклад для усіх.

Бажаєте змінити наше суспільство? Почніть із найпростішого – переходьте дорогу в дозволеному місці, не залишайте автівки у недозволених місцях, викидайте сміття у смітник. Змінитись має не тільки держава — як «нові правила гри», а й люди — як активні, небайдужі, свідомі громадяни, готові до відповідальності за себе, своє місто, свою країну!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради