Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«Про соціальну та професійну адаптацію учасників антитерористичної операції

29 тра 2017

Управління соціального захисту населення  повідомляє, що для забезпечення вчасного та ефективного виконання бюджетної програми «Заходи із соціальної  та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених в запас або відставку)», постанови Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 № 179 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених у запас або відставку)» продовжується проведення професійного навчання учасників АТО, з урахуванням їх побажань, у професійно-технічних навчальних закладах, професійних ліцеях, вищих професійних училищах.

Учасники АТО мають можливість пройти навчання, перенавчання або підвищення кваліфікації за рахунок коштів державного бюджету у професійно-технічних навчальних закладах, автошколах ТСОУ, навчально-курсових комбінатах, курсах водіїв тощо з терміном навчання до 12 місяців. 

 У разі виявлення учасником АТО бажання пройти таке навчання,  необхідно звернутися до управління соціального захисту населення для подальшого укладання  відповідних договорів з навчальними закладами про спрямування та освоєння у 2017 році коштів на навчання, перенавчання, підвищення кваліфікації демобілізованих учасників антитерористичної операції  за рахунок бюджетних коштів.

Для отримання додаткової інформації звертатись за адресою управління: пр-т. Незалежності, 29, каб. 2, або за телефоном 4-10-04.»