Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

5 призових місць та Гран-прі на Всеукраїнському фестивалі завоювали юні нетішинці

24 жов 2017

«Мистецтво – саме життя, і воно безсмертне», – сказав у свій час відомий письменник і драматург Оскар Уайльд. І це справді так. Гарний настрій та невимовну насолоду людина отримує від прослуховування гри на музичних інструментах, хорошого співу та перегляду творів образотворчого мистецтва. Протягом багатьох років усі ці відчуття дарують жителям нашого міста та далеко за його межами вихованці Нетішинської міської школи мистецтв та Будинку дитячої творчості.

21 жовтня, у місті Шепетівка, в міському будинку культури відбувся Всеукраїнський літературно-музичний фестиваль  «Талановиті та незалежні», реалізований в рамках третього конкурсу мікрогрантів «Інституту солідарності громад Романа Мацоли». Участь в мистецькому заході взяли близько сотні дітей та молоді з різних регіонів України. Наше місто на фестивалі представили: солістка Діана Шкребій і молодша група народного театру пісні «Криниченька» (керівник Валентина Темна), молодша група народного вокального ансамблю та студії естрадної пісні «Вернісаж» (керівник Ольга Дьячина) Будинку дитячої творчості, учні вокального класу викладача-методиста Наталії Горбової Нетішинської міської школи мистецтв. Боротьба за призові місця виявилася неабияк запеклою. Юні вокалісти з Нетішина вразили суддів своїми чарівними голосами, неймовірним виконанням та акторськими здібностями і привезли додому чимало перемог.

У молодшій віковій категорії вихованці вокального класу міської школи мистецтв: Поліна Нікіфорова здобула почесне I місце, Мар’ян Січковський виборов III місце. Вихованці молодшої групи «Криниченьки» стали дипломантами I ступеня, а молодша група «Вернісажу» отримала II місце. У середній віковій групі перше місце завоювала солістка народного театру пісні «Криниченька» Діана Шкребій, вихованка школи мистецтв Мілана Третяк отримала диплом Лауреата конкурсу. Найголовнішу нагороду фестивалю – Гран-прі у середній віковій категорії здобула учениця вокального класу міської школи мистецтв, солістка Софія Янович. Переможці отримали від організаторів кубки, медалі, дипломи, цінні подарунки та солодощі. Вітаємо юних зірочок нашого міста з черговими перемогами! Бажаємо нових успіхів на мистецькій ниві, творчих злетів та досягнень!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради