Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Пишаємося: Вікторія Гаврилюк отримала почесну грамоту Хмельницької ОДА за розвиток молодіжного руху

13 січ 2021

Напередодні Нового року за вагомі досягнення у різних сферах суспільного життя, розбудову фізкультурно-спортивного руху, наукові та виробничі здобутки, творчі досягнення, активна та прогресивна молодь Хмельницької області отримує заслужені відзнаки. 
Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації Сергія Гамалія, у 2020 році обласні премії за вагомі досягнення у різних сферах суспільного життя отримали 39 успішних молодих людей, які розвивають та прославляють Хмельниччину. Серед них – професіонал з інноваційної діяльності комунального підприємства «Агенція місцевого розвитку», голова ГО «Актив міста», депутат Нетішинської міської ради VIII скликання Вікторія Гаврилюк.   
Сьогодні, 13 січня, міський голова Олександр Супрунюк спільно з директором Хмельницької АЕС Андрієм Козюрою вручили Вікторії Гаврилюк Почесну грамоту Хмельницької ОДА у номінації «За внесок у розвиток молодіжного руху» за вагомий с особистий внесок у реалізацію державної молодіжної політики, активну громадську діяльність, популяризацію молодіжного руху в області. Нових здобутків та успіхів!
Відділ з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради