Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Відділ з організаційних питань апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради

 

Структура відділу (посади працівників)

Прізвище, ім’я по батькові

Телефон відділу

  Начальник

Новік Світлана
Дмитрівна

9-09-36

  Провідний спеціаліст

Костецька Катерина Олександрівна

9-11-60

  Головний спеціаліст 

Вакулюк Ірина Ігорівна

9-11-60

  Головний спеціаліст

Онісімчук Тетяна Миколаївна

9-11-60

 

 

Основні завдання відділу з організаційних питань апарату
виконавчого комітету Нетішинської міської ради

Відділ здійснює організаційне забезпечення діяльності виконавчого комітету міської ради, забезпечує взаємодію виконавчого комітету міської ради з обласною радою, обласною державною адміністрацією та іншими органами виконавчої влади.

Спільно з іншими відділами виконавчого комітету міської ради відділ забезпечує підготовку і проведення засідань виконавчого комітету міської ради, нарад, конференцій та інших заходів у межах компетенції відділу.

Відділ готує проекти планів роботи виконавчого комітету міської ради, узагальнюючи пропозиції відділів, управлінь та інших структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради, сприяє їх реалізації, а також – проекти рішень міської ради та її виконавчого комітету, розпоряджень міського голови з питань, що віднесені до компетенції відділу.

Відділ готує піврічні та щорічні звіти про виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади; готує довідки, зведення, звіти, інформації з питань роботи з розпорядчими документами.

Відділ висвітлює у засобах масової інформації (у їх числі – на сайті Нетішинської міської ради) діяльність міської ради та її виконавчого комітету, структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради та заходів за їх участю.

Відділ здійснює взаємодію виконавчого комітету міської ради з політичними партіями і громадськими організаціями.

Спільно з іншими відділами та управліннями виконавчого комітету міської ради відділ бере участь в організації і проведенні загальноміських заходів, сприяє об’єктивному їх висвітленню.

Відділ підтримує зв’язок з управліннями, відділами, іншими структурними підрозділами виконавчого комітету міської ради, організаціями, підприємствами, установами в межах своєї компетенції.