Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Запрошуємо взяти участь у Фестивалі

08 лют 2017

03–05 березня 2017 року в Міжнародному виставковому центрі «Лівобережний» (м.Київ, Броварський проспект, 15) відбудеться Перший весняний фестиваль 2017.

Метою проведення Фестивалю є розширення ділових контактів, демонстрація промислової продукції та налагодження коопераційних зв’язків представників малого і середнього бізнесу.

Участь у заході візьмуть понад 300 представників бізнесу як з України, так і наші партнери з Литви, Грузії, Білорусії, Молдови та ін. Очікуємо на Фестиваль понад 25000 гостей.

На Фестивалі буде представлено широкий асортимент товарів: одяг, товари фольклорного напрямку, трикотаж, вироби з натуральної шкіри, прикраси та аксесуари, косметика та парфюмерія, посуд, текстиль для дому, сувенірна продукція, окремі групи продовольчих товарів та інші.

Для бізнесу працюватимуть майстер-класи, консультації щодо виходу на ринки зазначених країн та Європейського союзу.

Діятимуть точки консультування Приватбанку з питань реалізації нових бізнес-ідей, підтримки стартапів, оптимізації і розвитку діючого бізнесу.

Більш детальну інформацію та довідки можна отримати за наступними контактами: ykaterina12@gmail.com 096-000-98-91 - Катерина Ярошенко, masnik@uspp.org.ua 050-353-33-88 – Олег Масник.