Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До відома суб’єктів господарювання!

24 кві 2017

Шановні колеги!

З 10 червня по 10 вересня 2017 р. в м.Астана (Республіка Казахстан) відбудеться Всесвітня спеціалізована виставка «ЕКСПО-2017» https://expo2017astana.com (далі Виставка).

Історія «ЕКСПО» налічує більше 150 років. Перша Всесвітня виставка відбулася у Лондоні в 1851 році. За півтора століття успішної практики Виставки «ЕКСПО» оглянули більше 1 000 000 000 відвідувачів.

В цьому році «ЕКСПО-2017» проводиться під гаслом «Енергія майбутнього». Очікується більше 5 млн. відвідувачів на загальній площі 173,4 га, буде об’єднано  компанії та організації більш ніж 127 країн Світу.

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16 листопада 2016р. № 917-р визначено, що Головою Координаційного комітету, Комісаром національної секції України на Виставці призначено Віце-прем’єр-міністра України – Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадія Зубка.

Головними Органами з питань підготовки та забезпечення участі України у Виставці визначено Міністерство економічного розвитку і торгівлі України та Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження.

Відповідно, Розпорядником підготовки та забезпечення участі України у Виставці визначено Торгово-промислову палату України, в рамках якої створена Робоча Координаційна група.

«ЕКСПО-2017» - унікальна можливість позиціонування державою національного бізнесу. Приєднання до цієї унікальної події всесвітнього масштабу, насичену заходами та пропозиціями учасників, надасть можливість ознайомитись з передовими всесвітніми досягненнями, поспілкуватись та провести переговори з конкретними партнерами, інтегруватись до міжнародного ринку, залучити інвестиції та багато інших переваг, які українські організації зможуть отримати від участі та відвідання Виставки.

Необхідно зазначити важливість участі в контексті представлення України, адже можливість заявити себе, як Організацію, що є лідером на ринку енергетики України і представити останні досягнення у вищезазначеній сфері стане перспективним, в першу чергу, для формування нових конкурентних переваг. Взяти участь в «ЕКСПО-2017» - унікальний шанс виступити на національному рівні і, тим самим, налагодити діалог з новими потенційними партнерами. Статус ТПП України, як національного Розпорядника дає ключові можливості супроводження та надання індивідуальних послуг з участі.

Протягом всієї роботи Виставки буде розгорнута Національна експозиція України, постійно діючий Офіс українського представника. 15 червня відбудеться День України та Український бізнес форум за участю Перших осіб Держави та офіційної Урядової делегації. Такий формат участі дає перспективи відкритого діалогу та комунікації.

Також інформація про українські компанії вноситься до інформаційно-пошукової системи (ІПС), яка буде доступна всім учасникам та відвідувачам «ЕКСПО-2017» і протягом трьох місяців транслюватиметься на екрані експозиції України.

Запрошуємо до участі Керівників і Власників Організацій та Підприємств.

Детальну інформацію можна отримати на спеціалізованому профільному сайті Розпорядника www.expo2017ukraine.com.ua.

Контактна інформація:

Торгово-промислова палата України
Робоча Група Офісу «ЕКСПО-2017»

Україна, 01601, м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33

Координатор Сергій Ладогубець
Тел. +380442781251

Моб.: +380662490798

kaz-expo@ucci.org.ua