Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Шановні жителі міста!

25 тра 2016

Важливо!


Від 31 травня до 02 червня 2016 року на Хмельницькій атомній станції відбудеться загально станційне проти диверсійне та протиаварійне тренування. Тренування будуть проходити спільно з ДП «НАЕК «Енергоатом» за участю представників зацікавлених міністерств та відомств, місцевих органів виконавчої влади та міжнародних спостерігачів.

У тренуванні будуть задіяні окремі підрозділи ДП «НАЕК «Енергоатом», територіальних та місцевих управлінь з питань надзвичайних ситуацій, сили та засоби Національної гвардії України, Національної поліції України, Служби безпеки України, Державної служби надзвичайних ситуацій, тощо.

Мета тренувань – перевірка ефективності об’єктового плану взаємодії у разі вчинення диверсії щодо ВП «ХАЕС», функціонування планів та дієздатності системи аварійного реагування атомної станції.

Від 30 травня до 02 червня поточного року обмежуватиметься перебування громадян та транспортне пересування у межах санітарно-захисної зони Хмельницької АЕС. Наявність документів, що засвідчують особу є обов’язковою. Зупинка та паркування транспортних засобів (крім службового та технологічного транспорту АЕС) у період з 30 травня по 01 червня у безпосередньому оточенні промислового майданчика ХАЕС заборонена.

Сподіваємось на розуміння за тимчасові незручності.

Відділ з питань оборонно-мобілізаційної
і режимно-секретної роботи та
взаємодії з правоохоронними органами
апарату виконавчого комітету міської ради.