Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Словацько-Український бізнес-форум

16 лют 2016

До уваги суб’єктів господарювання!

Урядом Словацької Республіки прийнято рішення проводити «Словацько-Український бізнес-форум» (SUBF) на щорічній основі під егідою Мінекономіки Словацької Республіки. Цього року SUBF проходитиме 26-28 квітня в Кошице в Культурному парку в рамках Днів України в Словаччині (19-28 квітня 2016 року).

Головними організаторами форуму є: зі словацького боку - Кошицька торгово-промислова палата та Промислові парки Словаччини; з українського - ТПП України та Асоціація промислових парків України. SUBF буде проведено за підтримки авіакомпанії «CZECH airlines», що здійснює рейси за маршрутом Прага-Кошице-Київ, Кошицького міжнародного аеропорту, Словацько-Європейського культурного товариства «Feman», готелю «Ніlton» в Кошице.

Попередня програма SUBF:

  • 26 квітня  -прибуття учасників форуму, офіційна вечеря, знайомство;
  • 27 квітня - інвестиційний форум;
  • 28 квітня  - двосторонні переговори партнерів за інтересами.

Вступний внесок для участі в SUBF становить 25-30 євро.

Авіакомпанії «CZECH airlines» учасникам форуму надає знижки на авіапереліт за  маршрутом Київ-Кошице (вартість квитка в обидві схорони становитиме 150 євро).

Проживання учасників SUBF передбачено в готелі «Ніlton» (п’ятизірковий), де надаватимуться відповідні знижки (двомісний номер коштуватиме 90 євро, одномісний - 60-70 євро, зі сніданком). Крім того, передбачено економніший варіант - двозірковий «Готель академія», де вартість номеру складатиме 30 євро.

Принагідно зазначаємо, що Посольство Словацької Республіки в Україні та Генконсульство СР в м. Ужгород надаватиме, відповідно до домовленостей, візову підтримку.

Передбачається, що участь у Словацько-Українському бізнес-форумі візьмуть представники ділових кіл  США, які виявляють значний інтерес до України.

Відповідно до встановленої практики та анонсу цього заходу, учасникам форуму надається можливість провести презентацію своєї продукції, виробничих можливостей, обговорити з потенційними партнерами можливості співпраці, участь у тендерах, пропозиції щодо створення спільних підприємств в таких галузях як машинобудування, автомобільна промисловість, енергетика і сфера інформаційних технологій, туризм.

Контактні особи:

  •  Ольга Попова, заступник управління міжнародних зв’язків ТПП України, тел: +38044/ 278-09-30, е-mail: роn-іег@uссі.огg.;
  •  Оксана  Кицун, радник ПУ в СР; тел.:+421259202823; е-mail: oкnа.kytsun@mfa.gov.ua;
  •  Едуард Бураш, директор Словацько-європейського культурного центру, тел: +421556250142; е-mail: femаn@stonline.sk.