Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Міжнародний конкурс шкільних медіа

29 лют 2016

Міжнародний конкурс шкільних медіа – це захід, який дозволяє учням середніх навчальних закладів проявити себе в якості журналіста, допомагає підвищити прозорість сфери середньої освіти шляхом демократизації шкільних медіа.

XIX Міжнародний конкурс шкільних медіа відбувається 28-30 квітня у м. Миколаєві.

Минулого року участь у конкурсі взяли 1675 стінних, друкованих, електронних газет, фото-, теле-, та радіорепортажів з понад 700 закладів середньої та позашкільної освіти з усіх областей України, а також Болгарії. Греції, Польщі, Білорусії, Грузії, Росії, Молдови та інших країн.

Вже традиційно підбиття підсумків та нагородження переможців XIX Міжнародний конкурс шкільних медіа відбудеться 29 квітня в м. Миколаєві. Участь у заході візьмуть близько 300 юнкорів з різних областей України, а також з інших країн. Під час заходів Конкурсу юнкори зможуть не тільки дізнатися про кращі юнкорівські роботи, але й поспілкуватися з однолітками з різних областей України та інших держав, а також взяти участь у мастер-класах відомих журналістів України, зустрітися з керівниками провідних медіа, відомими діячами, дипломатами.

Контактна особа: Марина Головченко 0(512) 50 00 30.