Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Катарська компанія пропонує співпрацю

09 лют 2016

До уваги суб’єктів господарювання!

До Посольства України в Йорданії звернувся генеральний менеджер йорданської філії катарської групи компаній «ALJABER GROUP» Ібрагім Абу Камар щодо зацікавленості у співробітництві з українськими компаніями у різних сферах.

«ALJABER GROUP» включає 62 компанії, філії яких знаходяться, зокрема, в ОАЕ, Саудівській Аравії, Йорданії, Лівані, Сирії, Іспанії, Росії.

Дана компанія розробила та погодила з причетними органами Йорданії інвестиційний проект, яким передбачено спорудження трьох 4-зіркових реабілітаційних готелів на березі Мертвого моря. У зв’язку з цим йорданська філія зацікавлена у пошуку українських компаній з метою спільного будівництва сонячних електростанцій потужністю 36 МВт, які будуть використовуватися для забезпечення електроенергією даних готелів, а також у пошуку будівельних підприємств для закупівлі будівельних матеріалів та рекрутингових компаній з метою підбору персоналу на роботу в готелях.

У разі зацікавленості у налагодженні співробітництва з йорданською філією катарської групи компаній «ALJABER GROUP» просимо повідомити виконавчий комітет Нетішинської міської ради за тел.: (03842) 3-22-65.