Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До відома власників та водіїв автотранспортних засобів!

07 чер 2016

Звертаємо увагу власників та водіїв автотранспортних засобів, що у місті проводяться регулярні рейди з перевірки щодо дотримання правил паркування транспортних засобів за участю працівників виконавчого комітету Нетішинської міської ради та представників правоохоронних органів з метою поліпшення ситуації паркувань на газонах та запобіганню правопорушень у цій сфері.

Паркування транспортного засобу на газоні - є підставою для притягнення винних осіб до адміністративної відповідальності відповідно до ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Тобто, за паркування на газоні водії та власники транспортних засобів сплачуватимуть штрафи.

За результатами рейдів на протязі березня – травня 2016 року притягнуто до адміністративної відповідальності 25 осіб за вчинення правопорушень щодо паркування на газонах міста.

Звертаємось до кожного власника та водія транспортного засобу з проханням дотримуватись правил паркування та паркувати власні автомобілі на спеціально відведених місцях, стоянках та гаражах.

Будьте свідомими і пам'ятайте, що благоустрій міста залежить від кожного з нас!

 

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради