Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

«Щорічна всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля» вже розпочалася у м. Нетішин

07 кві 2016

Традиційно у квітні-травні в Україні проходить всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля», під час якої проводяться заходи із забезпечення чистоти і порядку у населених пунктах, ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих і спортивних майданчиків, кладовищ, вулиць, доріг, зупинок міського транспорту, висаджуються нові дерева та кущі.

Відповідно до розпорядження міського голови м.Нетішин від 04 квітня 2016 року № 66/2016-р на території міста Нетішин від 01 квітня до 01 травня 2016 року вирішено провести щорічну всеукраїнську акцію «За чисте довкілля» та 22 квітня 2016 року - день благоустрою.

Закликаємо взяти активну участь мешканців міста, підприємств, установ і організацій всіх форм власності, громадські організації, учнівську молодь та студентів.

Нагадуємо всім керівникам підприємств, установ та організацій про необхідність обов’язкового прибирання не тільки території, на якій розташовані ваші підприємства, установи та організації, а й прилеглої до них території на ширину від 5 до 10 метрів по периметру будівель.

Така ж вимога і до власників торгових точок та закладів громадського харчування - прибирати територію на відстані від 5 до 10 метрів по периметру будівлі.

Власникам індивідуальних житлових будинків садибної забудови міста привести у належний стан свої садиби (відремонтувати та пофарбувати огорожі, прибрати сміття) та прилеглу до них територію.

Приєднуйтесь до участі у акції «За чисте довкілля», зробіть оточуюче нас довкілля кращим і чистішим!

Виконавчий комітет Нетішинської міської ради»