Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До відома суб’єктів господарювання!

05 вер 2016

Рішенням сесії Хмельницької обласної ради від 07 квітня 2015 року №19-31/2015 затверджено програму розвитку малого і середнього підприємництва Хмельницької області на 2015-2016 роки. Заходами зазначеної програми передбачено здійснення фінансової підтримки суб’єктів малого та середнього підприємництва шляхом часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами підприємництва для реалізації інвестиційних проектів (далі – компенсація).

На виконання заходів Програми облдержадміністрація оголошує  з 05 вересня до 05 жовтня 2016 року прийом документів на участь у конкурсному відборі суб’єктів підприємництва на отримання компенсації.

Умови участі у конкурсному відборі та основні засади проведення конкурсу визначено у Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва для реалізації інвестиційних проектів (далі – Порядок), який є додатком до Програми.

Електронну версію Порядку розміщено на сторінці “Фінансово-кредитна підтримка” у розділі “Регуляторна політика, підприємництво” офіційного сайту облдержадміністрації (http://www.adm-km.gov.ua/?attachment_id=4156).

Про участь у зазначеному конкурсному відборі просимо повідомити до 20 вересня 2016 року виконавчий комітет Нетішинської міської ради за телефоном (03842) 3-22-65.