Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

До уваги учасників антитерористичної операції!

24 лис 2015
Відповідно до Указу Президента України від 18 березня 2015 року № 150/2015 «Про додаткові заходи щодо соціального захисту учасників антитерористичної операції», постанови Кабінету Міністрів України від 31 березня 2015 року № 179 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із соціальної та професійної адаптації учасників антитерористичної операції (крім військовослужбовців, звільнених у запас або відставку)» учасники АТО мають право на професійне навчання за робітничими професіями з підготовки кваліфікованих робітників у професійно-технічних навчальних закладах.

У разі виявлення учасником АТО бажання пройти професійне навчання орган соціального захисту населення за місцем реєстрації особи як учасника АТО укладає договір з учасником АТО та видає направлення на професійне навчання до навчального закладу. Учасник АТО зараховується до навчального закладу на підставі цього направлення.

Після успішного завершення повного курсу навчання за відповідними робочими навчальними планами та робочими навчальними програмами учасники  АТО отримують документи державного зразка.

З метою забезпечення соціальної і професійної адаптації учасників АТО з врахуванням їх побажань на сьогодні управління соціального захисту населення виконавчого комітету Нетішинської міської ради має змогу за рахунок коштів державного бюджету, виділених на 2015 рік, направити на навчання учасників АТО для отримання водійських прав.

Додаткову інформацію можна отримати в управлінні соціального захисту населення: просп. Незалежності, буд.29, каб.№2 або за тел. 4-10-04, або на сайті управління: soczahist.ml.

В.Л.Склярук, начальник управління

соціального захисту населення

виконавчого комітету міської ради