Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

XIII Міжнародний форум ПЕК України сьогодення та майбутнє

03 сер 2015

До уваги суб’єктів господарювання!

З 22 до 24 вересня 2015 року Міністерство енергетики та вугільної промисловості України відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 09 жовтня 2013 року №787 проводить ХІІІ Міжнародний форум “Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

Форум відбудеться на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Броварський проспект, 15), його організатори – Міністерство енергетики та вугільної промисловості України та ТОВ «Міжнародний виставковий центр».

Проведення цьогорічного Форуму спрямовано на об’єднання зусиль влади і бізнесу, науки і виробництва, реалізацію першочергових завдань державних програм та планів з модернізації і реконструкції об’єктів паливно-енергетичного комплексу та енергогосподарств виробничої сфери, вирішення проблем у теплоенергопостачанні житлово-комунального господарства і соціальної сфери, впровадження енергоефективних та енергозберігаючих технологій. Зазначений захід сприятиме підвищенню позитивного міжнародного іміджу України, створенню сприятливих умов для діалогу з потенційними інвесторами, участі у спільних енергетичних проектах та зміцненню енергетичної незалежності та безпеки держави.

З умовами участі у Форумі можна ознайомитись в управлінні економіки виконавчого комітету міської ради тел.: 3-22-65.

 

За довідками щодо участі звертатися:            

Міністерство енергетики та вугільної промисловості України:

тел./факс: +38 044 531-36-12; e-mail: natalia.kazakova@mev.energy.gov.ua

 

ТОВ “Міжнародний виставковий центр»

02660, м. Київ, Броварський проспект, 15

тел./факс +38 044 201-11-57, 201-11-78; e-mail: lyudmila@iec-expo.com.ua

Веб-сторінка Форуму: www.iec-expo.com.ua

 

 

Програма Форуму:

 

  • Міжнародна спеціалізована виставка «Енергетика у промисловості – 2015» (далі виставка). Тематика виставки охоплює широкий спектр енергетичного та електротехнічного обладнання для підприємств практично всіх галузей та сфер виробництва і формується за розділами: «Електротехнічне обладнання», «Лінії електропередач. Кабелі та проводи», «Промислова світлотехніка», «Енергетичне обладнання», «Гірничі машини та обладнання», «Автоматизація, управління, облік систем електропостачання».
  • Галузева експозиція «ПЕК України», яку представляють провідні державні енергетичні підприємства та компанії, такі як  НАК « Нафтогаз України», ДП НАЕК «Енергоатом», ДП НЕК «Укренерго», ПАТ «УКргідроенерго», презентуватиме різні інвестиційні проекти паливно-енергетичного комплексу.
  • Ділова програма Форуму: засідання, тематичні «круглі столи», конференції, присвячені питанням реформування галузей паливно-енергетичного комплексу та реалізації державної політики у сфері енергетики. Також у рамках Форуму відбудеться ІІ Всеукраїнський семінар енергетиків, присвячений кращим практикам енергозбереження та ефективного управління енергетичним господарством, застосуванню новітніх технологій і засобів щодо зниження енергетичних витрат на виробництві.