Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У НЕТІШИНІ СТАРТУВАЛИ НАВЧАЛЬНО-ПОЛЬОВІ ЗБОРИ ДЛЯ СТАРШОКЛАСНИКІВ

23 кві 2024

Сьогодні, 23 квітня, відбулося відкриття щорічних триденних навчально-польових зборів для учнів випускних класів Нетішинського академічного ліцею.
Привітати юнаків і дівчат з початком зборів завітав заступник міського голови Василь Мисько, директор академічного ліцею Таміла Соболик. Керівником навчально-польових зборів призначено вчителя предмету «Захист України» Михайла Таборчука. 
Розпочався захід хвилиною мовчання за всіма, хто віддав своє життя у боротьбі за нашу незалежність, та спільним виконанням Державного Гімну України. 
Протягом трьох днів школярів чекає патріотичний вишкіл, цікаві, змістовні навчання з медико-санітарної підготовки, з практичної стрільби з автомата, військово-тактична підготовка.
Під час відкриття навчально-польових зборів Василь Мисько разом з Тамілою Соболик виконали почесну місію – вручили грамоти управління молоді, фізичної культури і спорту Хмельницької обласної державної адміністрації Віталію Соболю, який посів першість в обласній спартакіаді серед допризовної молоді в розділі програми «Плавання на 25 м», Кирилу Лісовому за третє місце в обласній спартакіаді серед допризовної молоді в розділі програми «Плавання на 25 м» і Петру Венгерцю за третє місце в обласній спартакіаді серед допризовної молоді в розділі програми «Біг».
Сьогодні в країні приділяється багато уваги патріотичному та військово-патріотичному вихованню молоді. Ми усі, як ніколи, усвідомлюємо важливість і необхідність діяльності військово-патріотичних руху. Тож щиро бажаємо змістовних навчальних днів усім учасникам польових зборів! 
Відділ з організаційних питань