Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ ДІТЕЙ

25 кві 2024

Засідання виконкому

ПРИЙНЯТО РІШЕННЯ ПРО ОРГАНІЗАЦІЮ ОЗДОРОВЛЕННЯ ТА ВІДПОЧИНКУ ДІТЕЙ

????Сьогодні, 25 квітня, під головуванням секретаря міської ради Івана Романюка відбулось чергове засідання виконавчого комітенту Нетішинської міської ради. На порядок денний було винесено 15 питань, що стосувались різних сфер життєдіяльності територіальної громади.

????На засіданні виконкому прийнято рішення про організацію оздоровлення та відпочинку дітей і підлітків Нетішинської МТГ у 2024 році. У рамках цього рішення затверджено відповідні заходи і порядок надання адресної соціальної допомоги для оздоровлення та відпочинку дітей нашої громади, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Встановлено на 2024 рік розмір адресної соціальної допомоги для оздоровлення та відпочинку цієї категорії дітей у сумі, що не перевищує 16 тис. грн.

????Серед прийнятих рішень: взято до відома звіт про виконання фінансового плану КП «ЖКО» за 2023 рік; визначено величину опосередкованої вартості наймання (оренди) житла в Нетішині у І кварталі 2024 року (534, 12 грн); уповноважено посадових осіб на складання протоколів про адміністративні правопорушення; затверджено технічні завдання на створення (модернізацію) місцевої автоматичної системи центрального оповіщення (МАСЦО) Нетішинської МТГ; надано одній з кімнат у гуртожитку (просп. Незалежності, 10) статус кімнати для проживання сімей; продовжено громадянці, яка перебуває у місті у зв’язку з роботою, та членам її сім’ї термін проживання у одній з кімнат гуртожитку (вул. Набережна, 3) з фонду житла для тимчасового проживання громадян.

На підставі попередніх актів обстежень прийнято рішення виконкому про видалення зелених насаджень поблизу будинків №2 на вул. Шевченка, №15 на просп. Незалежності, №135 на вул.Солов’євська.

????Для 6 мешканців громади надано одноразову грошову допомогу на лікування, розмір її становить від 6 до 10 тис. грн..

Відділ з організаційних питань