Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

40 РОКІВ ЛЮБОВІ ДО ДІТЕЙ: ЗДО «ДЗВІНОЧОК» ВІДЗНАЧАЄ СЛАВНИЙ ЮВІЛЕЙ

23 кві 2024

Заклад дошкільної освіти №3 «Дзвіночок» цьогоріч відзначає свій 40-річний ювілей. Кілька десятків поколінь нетішинців пам’ятають, як вчилися, дружили, пізнавали, спостерігали, досліджували, співали, танцювали і дорослішали у стінах рідного дитячого садка. 
Нині «Дзвіночок» – це сучасний освітній заклад. Під управлінням досвідченого керівника Любові Михальчук у ньому працюють 65 працівників, 25 з яких –педагоги. Багато з них мають заслужені нагороди і відзнаки. Щодня вони забезпечують не лише якісний освітній процес дітлахів, але й цікаве дозвілля та відпочинок.
Сьогодні, 23 квітня, з нагоди ювілейної дати працівників закладу привітав заступник міського голови Василь Мисько. Щирими словами Василь Миколайович згадав усіх, хто стояв у витоків створення закладу і впродовж десятків років вкладав у вихованців свою душу. Від імені міського голови Олександра Супрунюка він подякував керівнику та всім працівникам за їх важливу роботу у такий нелегкий для України час та побажав освітянам мирного неба над головою, міцного здоров’я, сил, натхнення у вихованні нових поколінь.
За самовіддану працю, професійну майстерність, високі досягнення у навчально-виховній діяльності, вагомий внесок у розвиток освіти громади та з нагоди 40-річного ювілею Подяку виконавчого комітету міською ради і Сертифікат на отримання подарунка для закладу на суму 22 890 гривень отримала керівник ЗДО №3 «Дзвіночок» Любов Михальчук.
Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради нагороджені: помічники вихователів Світлана Бондарук, Валентина Головко, Ганна Дуць, Валентина Римарчук, Ніна Рябокрис і завідувач господарства Лідія Тищенко. 
Многая літа, ЗДО №3 «Дзвіночок»! 
Процвітайте, розвивайтесь і пишайтесь своїми випускниками!
Відділ з організаційних питань