Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Члени виконкому схвалили 20 важливих рішень

06 кві 2017

У четвер, 30 березня, під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка, члени виконавчого комітету міської ради зібралися на чергове засідання, щоб прийняти важливі для нашого міста рішення. Порядок денний містив 20 питань.

Одним із перших було розглянуто і схвалено рішення про заходи щодо наповнення бюджету міста Нетішин та дотримання жорсткого режиму економії бюджетних коштів у 2017 році. Члени виконкому прийняли рішення про організацію та проведення триденних навчально-польових зборів з юнаками випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів міста та Нетішинського професійного ліцею.

Рішенням виконкому встановлено режим роботи нового ресторану «Карамель», розташованого за адресою: вул. Ринкова, 5а. У зв’язку з підвищенням температури зовнішнього повітря (середня добова перевищує 8+), прийнято рішення про завершення опалювального сезону 2016/2017 року у житловому фонді міста Нетішин від 4 квітня  2017 року, а у закладах освіти і охорони здоров’я – від 15 квітня 2017 року. Затверджено порядок створення, поновлення та використання місцевого матеріального резерву для ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків у місті Нетішин.

Виконком схвалив рішення щодо затвердження проектної документації за робочим проектом «Капітальний ремонт частини будівлі головного корпусу лікарні по вул.Лісова, 1/1 в м.Нетішин Хмельницької області» відповідно до експертного звіту філії ДП «Укрдержбудекспертиза» у Хмельницькій області від 21 березня 2017 року № 23-00083-17, загальною кошторисною вартістю будівництва 8 мільйонів 565 тисяч 363 гривень.

Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги п’ятнадцятьом мешканцям міста у сумі 3 і 5 тисяч гривень. Члени виконкому затвердити план роботи виконавчого комітету Нетішинської міської ради на ІІ квартал 2017 року

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради