Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Честь і шана ветеранам

14 бер 2017

З нагоди відзначення 30-річчя створення Хмельницької обласної організації ветеранів та дня Нетішинської міської організації ветеранів, 3 березня під головуванням керівника Валерія Шеліванова відбулися урочисті збори. Валерій В’ячеславович нагадав присутнім, як 32 роки тому зароджувалась міська організація ветеранів, першою головою якої стала ветеран Другої світової війни Ганна Шеліванова: «В склад ради входило більше шестисот чоловік, у тому числі учасники бойових дій, солдатські вдови, чоловіки яких загинули на фронті, ветерани праці та діти війни. У 1987 році рада сприяла створенню хору ветеранів «Журавка» (художній керівник Лариса Живага), який до сьогодні вражає щирими піснями, неабиякою життєвою енергією і гартом».

Місто енергетиків розвивалось, а разом з ним розвивалась громадська організація. І вже у 2007 році вона нараховувала близько чотирьох тисяч чоловік. За час існування змінювались керівники й склад, але робота членів організації не зупинялася. Вони спільно з міською радою проводили роботу по соціальному захисту ветеранів, поліпшення їх медичного та побутового забезпечення, надання матеріальної допомоги. Ветерани постійно беруть участь у громадському та суспільному житті Нетішина, є активними учасниками громадських заходів з відзначання пам’ятних дат та подій.

На урочистості завітав міський голова Олександр Супрунюк. Очільник міста висловив слова вдячності членам ветеранської організації за плідну громадську діяльність, вагомий внесок у патріотичне виховання молоді та побажав їм міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання.

З нагоди 30-річного ювілею створення Хмельницької обласної організації ветеранів та дня Нетішинської міської організації ветеранів Олександр Олексійович вручив Почесні грамоти виконавчого комітету міської ради та квіти членам місцевої ради ветеранів, а саме: Василю Головку, Вірі Данилюк, Віктору Канигіну, Галині Кучерявенко, Дмитру Мельнику, Володимиру Мордику, Ніні Пилипчук, Орисі Подгурній, Павлу Стукалу та Галині Фурсяк.

Честь і шана ветеранам! Зі святом!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради