Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Чергова прес-конференція: про успіхи юних нетішинців, ремонтну кампанію, ініціативу створення муніципальної поліції розповідав очільник міста

26 тра 2017

 У понеділок, 22 травня, відбулася чергова прес-конференція міського голови Олександра Супрунюка. Очільник міста проінформував представників місцевих ЗМІ про ініціативу створення муніципальної поліції, ремонтну кампанію, досягнення талановитих нетішинців на Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах і фестивалях.

На початку заходу міський голова повідомив, що у Нетішині розпочався ямковий ремонт дорожнього покриття. За словами Олександра Олексійовича, цьогоріч вперше за багато років працівники КП НМР «Благоустрій» завдяки закупленій професійній техніці, кошти (305 тис. 817 грн.) на яку були виділені на 26-й сесії Нетішинської міської ради VІІ скликання від 28 квітня 2017 року, виконують ремонтні роботи власними силами. Акцентував увагу Олександр Супрунюк і на ремонті КМЗ НМР «СМСЧ. м. Нетішин». Зокрема говорив, що за кошти, які надійшли з обласного бюджету планується відремонтувати приймальне відділення, 2 і 3 поверхи медсанчастини, а також за рахунок місцевого бюджету наразі ремонтують покрівлі. Розповів мер і про варварські дії містян: розмальовані нещодавно встановлені автобусні зупинки та розбиту фасадну плитку і вікна Палацу культури. Не залишив поза увагою очільник міста провокацію, яка відбулася біля готелю «Горинь» на День Перемоги. Зауваживши, що є багато запитань до ефективності роботи Національної поліції та громадських формувань з охорони порядку, а тому ініціює створення муніципальної поліції, яка буде підпорядковуватися міській раді.

На прес-конференції йшлося і про успіхи юних нетішинців – перемоги «Вернісажу», «Шарму», «Криниченьки», колективів КЮТу на різноманітних конкурсах. Міський голова наголосив, що усі витрати на поїздки батьки взяли на себе. Також на заході були представлені нові керівники підприємств міста: директор КП НМР «Торговий центр» Михайло Брожик та майбутній керівник КП НМР «Агенція місцевого розвитку» Костянтин Кирилюк, який приступить до виконання своїх обов’язків з 1 червня. Нові очільники комунальних підприємств поділилися з журналістами стратегічними планами роботи і першочерговими завданнями.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради