Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині пройшла акція «Живи спортивно! Займайся позитивно»

28 кві 2017

Спортивні дівчата, динамічна музика, море Pozitivних емоцій і шквал оплесків – саме так у Нетішині пройшла молодіжна спортивна акція «Живи спортивно! Займайся позитивно!». Яскравий захід організований КЗ «Палац культури міста Нетішин» спільно з фітнес-клубом «Pozitive» об’єднав близько сотні нетішинців просто неба.   Під керівництвом досвідчених тренерів Олени Василюк, Ольги Брус, Тетяни Закалюжної команди фітнес-клуба провели показові виступи і майстер-класи з таких спортивних напрямків як Jamping, Step, Fit tango, Stretching.

Протягом 2-х годин кожен бажаючий мав можливість спробувати свої сили у тому чи іншому напрямку, зарядитися позитивною енергією та гарним настроєм! Як зазначили організатори, мета акції – популяризація фізичної культури і спорту, здорового способу життя та активного відпочинку мешканців нашого міста.

Привітати учасників заходу завітала начальник відділу молоді та спорту виконавчого комітету міської ради Любов Рябчук. Вона подякувала усім присутнім за участь,  небайдужість до спорту та вручила подяку керівництву фітнес-клубу «Pozitive».

Заняття фізичною культурою – це запорука покращення здоров’я, а значить, і подовження життя. Серед розмаїття видів спортивної діяльності кожен може обрати для себе найбільш привабливий. Не так важливо, який саме вид спорту ви вирішите опанувати, – головне, розпочати й продовжувати займатися ним, піклуючись про своє здоров’я, залучати інших до таких занять.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради