Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині продовжується робота з правової освіти населення

25 кві 2017

У середу, 19 квітня, під головуванням заступника міського голови Ольги Бобіної відбулось засідання міської міжвідомчої координаційно-методичної ради з правової освіти населення.

В ході засідання була розглянута і взята до відома інформація про удосконалення роботи із зверненнями громадян, як важливого елемента процесу налагодження плідного діалогу влади і громадськості. Присутні акцентували увагу на важливості відповідального підходу до роботи із зверненнями громадян.

Начальник відділу у справах інвалідів, ветеранів та громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради Олена Новачук і директор Нетішинського центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів Інна Дмитрук повідомили про забезпечення необхідних умов для набуття людей з обмеженими фізичними можливостями правових знань та доступу громадян до джерел правової інформації з питань захисту їх прав. Про правоосвітню діяльність закладів та установ охорони здоров’я з метою підвищення правової культури населення міста  щодо здорового способу життя доповіла начальник відділу молоді та спорту виконавчого комітету міської ради Любов Рябчук. Також присутні надали керівникам установ та організацій пропозицію розширити форми надання правоосвітньої діяльності працівникам.

Члени комісії розглянули і взяли до відома інформацію щодо виконання у 2016 році програми правової освіти населення на 2016-2020 роки та виконання у 2016 році програми безоплатної правової допомоги населенню міста Нетішин на 2016-2017 роки.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради