Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині з’являться нові дитячі майданчики

04 лип 2017

У четвер, 29 червня, під головуванням очільника міста Олександра Супрунюка відбулось чергове засідання виконавчого комітету Нетішинської міської ради, під час якого було розглянуто і обговорено 17 важливих питань. З усіх – прийняті відповідні рішення.

Члени виконкому затвердили Порядок часткового відшкодування витрат особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю для придбання засобів особистої гігієни. Цей Порядок визначає механізм щомісячного часткового відшкодування з бюджету міста витрат особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю для придбання засобів особистої гігієни (підгузків, одноразових пелюшок та урологічних прокладок). Прийнято рішення про надання трьом особам з інвалідністю матеріальної допомоги для придбання підгузків у сумі 3тисячі 500 гривень. Ухвалено рішення про надання КП НМР «Благоустрій»  згоди на улаштування дитячих ігрових майданчиків на об’єктах благоустрою міста Нетішин, а саме: на вулиці Енергетиків, у районі будинку №1 та на вулиці Михайлова, у районі будинків №14 і №16. Надано згоду на улаштування дитячого ігрового майданчика для дітей з обмеженими фізичними можливостями у районі житлового будинку №13, що на проспекті Незалежності.

В ході засідання було ухвалено рішення про надання дозволу на видалення зелених насаджень на території храму св. Івана Богослова, що на вулиці Лісова, а також видалення зелених насаджень у місті Нетішин. Надані кошти для одноразової матеріальної допомоги на лікування мешканців міста.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради