Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

У Нетішині відзначили день Європи

13 тра 2017

Разом зі всією європейською спільнотою вчора, 11 травня, Нетішин відзначив День Європи. У великій залі палацу культури зібралися представники місцевої влади, структурних підрозділів міської ради, учнівська молодь та усі небайдужі мешканці міста.

З нагоди відзначення Дня Європи і ухвалення рішення Ради Міністрів ЄС щодо скасування візових вимог для громадян України з вітальним словом до присутніх звернулась заступник міського голови Ольга Бобіна. «Будуймо Європу разом! Кожен з нас повинен жити і працювати у відповідності до цінностей та принципів притаманним ЄС, що гарантують рівні можливості та правову захищеність для кожного громадянина. Саме така політика і є запорукою демократичного розвитку України», – наголосила Ольга Петрівна.

Почесне право внести Державний Прапор України та ЄС надали синам загиблих земляків в зоні АТО – Андрію Карпенку і Іллі Защику, а також найкращим школярам Нетішина.

Ведуча заходу познайомила присутніх з історією створення Європейського Союзу, взаємовідносин Євросоюзу та України, їх перспективи. Завершили свято вихованці творчих колективів міста.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради