Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Талановиті перлини Будинку дитячої творчості

29 тра 2017

Вони гарні, яскраві та вишукані. Крок за кроком відкривають свої таланти глядачам з різних міст України і з-за кордону. Вони – вихованці Нетішинського Будинку дитячої творчості.

Нещодавно у місті Мукачево Закарпатської області пройшов X Міжнародний дитячо-юнацький фестиваль народного мистецтва «Смарагдові витоки». На творчий захід з’їхалися більше 500 учасників з багатьох куточків країни, щоб відродити та зберегти самобутні перлини народної культури – музичного, танцювального, прикладного, декоративно-ужиткового мистецтв України.

Хмельницьку область на фестивалі гідно представив Зразковий ансамбль бального танцю «Шарм» (керівник Лариса Грищук), який в номінації «Хореографічне мистецтво» отримав диплом І ступеня. Тоді як в номінації «Вокальне мистецтво» диплом ІІ ступеня дістався Зразковому театру пісні «Криниченька» (керівник Валентина Темна). Свої таланти в номінації «Декоративно-ужиткове мистецтво та художні ремесла» представляли вихованці Наталії Бологової. Юні нетішинці отримали 4 дипломи І ступеня та 2 дипломи ІІІ ступеня. Щасливі усмішки та гордість рідних і керівників за своїх обдарованих дітей наповнювали атмосферу фестивалю теплом та радістю.

Пишаємося! Успіхів вам, юні таланти Нетішина!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради