Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Спостережна комісія ініціювала проведення лекцій для правопорушників

25 кві 2017

Минулого тижня заступник міського голови Ольга Бобіна провела чергове засідання спостережної комісії при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради. Під час засідання була розглянута і взята до відома інформація заступника голови спостережної комісії Світлани Папіж (голова ГО «Милосердя») щодо проведення першої лекції для засуджених осіб, умовно-достроково звільнених від відбування покарання «Причини потрапляння в критичні ситуації та вихід з них».

У ході розгляду питань акцентувалася увага на належній соціальній адаптації раніше засуджених осіб. На засідання були викликані особи умовно засуджені  та звільнені з місць  позбавлення волі. Комісія провела роз’яснювальну роботу щодо недопущення повторного вчинення злочинів, а представник Нетішинського центру зайнятості Марина Цибульська порекомендувала безробітним особам, які раніше чинили злочини стати на облік.

Заслухавши всіх доповідачів, члени комісії одноголосно прийняли рішення щодо подальшої профілактики злочинності у місті та її попередження, а також продовження проведення активної роз'яснювальної роботи в першу чергу, осіб раніше засуджених та осіб, які зловживають алкоголем.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради