Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Спостережна комісія активно працює

30 чер 2017

У середу, 21 червня, під керівництвом заступника міського голови Ольги Бобіної пройшло чергове засідання при виконавчому комітеті Нетішинської міської ради.

Порядок денний засідання містив 2 важливих питання. Першим члени комісії розглянули питання про надання послуг особам, що звільнилися з місць позбавлення волі закладами охорони здоров’я (у разі їх звернення). Заступник головного лікаря з медичного обслуговування КМЗ НМР «СМСЧ м.Нетішин» Ігор Дем’янюк повідомив присутніх, що протягом І півріччя 2017 року особи звільнені з місць позбавлення волі не звертались до поліклініки для отримання медичних послуг. У разі звернень лікарня готова реагувати і надавати медико-санітарне забезпечення. Інформація була взята до відома членами спостережної комісії.

Під час засідання була розглянута і взята до відома інформація заступника голови спостережної комісії Світлани Папіж (голова ГО «Милосердя») щодо проведення лекцій для засуджених осіб, умовно-достроково звільнених від відбування покарання. Світлана Папіж акцентувала увагу присутніх на тому, що особи умовно-достроково звільнені від відбування покарання та особи засуджені до покарань, не пов’язаних з позбавленням волі активно відвідують лекції, які проходять щомісяця у приміщенні ХАБу, мають бажання працювати, жити нормальним життям. Голова спостережної комісії Ольга Бобіна наголосила, що і надалі буде проводитися  виховна робота з особами умовно-достроково звільненими від відбування покарання, громадський контроль за їх поведінкою протягом не відбутої частини покарання, а також надаватиметься допомогу у соціальній адаптації особам, звільненим від відбування покарання.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради