Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Рятувальники 3 ДПРЗ провели протипожежні тренування на території ТЦ «Лаванда»

26 січ 2017

З метою підвищення рівня пожежної безпеки та підтримання надійного протипожежного режиму працівниками 3 ДПРЗ постійно проводяться протипожежні тренування. Протипожежні тренування (тренування персоналу у діях на випадок пожежі) проводяться щороку на підприємствах, в установах, організаціях з чисельністю працюючих менше 50 осіб.

Так, 24 січня 2017 року відбулися протипожежні тренування на території торгового центру «Лаванда». Темою яких є порушення з причин пожежі режиму роботи об’єкту в цілому. Працівники разом з рятувальниками ДСНС України відпрацьовували дії щодо ліквідації умовної пожежі, яка сталася на території нашого ТЦ «Лаванда». Також, обслуговуючий персонал відпрацьовував на практиці, як гасити умовну пожежу за допомогою первинних засобів пожежогасіння, як правильно та своєчасно проводити евакуацію персоналу та відвідувачів закладу. Метою цих тренувань є перевірка готовності персоналу до евакуації та проведення робіт по гасінню пожежі до прибуття пожежних підрозділів. Під час проведення даних тренувань з задіяними особами було відпрацьовано навики та здібності самостійно орієнтуватися при пожежі.

По завершенню вище вказаних заходів, підведено підсумки результатів навчання персоналу з питань пожежної безпеки, перевірка вміння керівників координувати дії учасників з організації ліквідації умовної пожежі до прибуття пожежних підрозділів.

3-й державний пожежно-рятувальний загін