Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Приймали вітання працівники казначейської служби

28 кві 2017

Своє професійне свято вчора, 27 квітня, відзначили працівники Державної казначейської служби України. Цього дня у Палаці культури зібралися представники місцевої влади, головні розпорядники та одержувачі бюджетних коштів, щоб привітати працівників управління Державної казначейської служби України у місті Нетішин.

З щирими вітаннями звернувся до винуватців свята міський голова Олександр Супрунюк. Очільник міста подякував нетішинським казначеям та їх керівнику Марії Самохіній за щоденну сумлінну працю і побажав присутнім професійних успіхів, фінансового благополуччя, процвітання, стабільності, людської шани і усіх земних гараздів. Почесними грамотами виконавчого комітету міської ради і цінними подарунками були нагороджені заступник начальника управління–начальник відділу надходжень та видатків управління Державної казначейської служби України у місті Нетішин Лариса Шаповалова та головні спеціалісти підрозділів Олександр Куліковський, Наталія Артенюк, Валентина Білецька і Тетяна Гудзь. 

Виплата заробітних плат і пенсій, виплати допомоги по безробіттю, та сім’ям з дітьми, інвалідам та ветеранам війни, ефективне фінансування закладів освіти та охорони здоров’я, діяльності органів місцевої влади, будівництва та ремонту житла, доріг, пам’ятників – це далеко не повний перелік щоденних справ і турбот нетішинських казначеїв.

Вітаємо з професійним святом!

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради