Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Прес-конференція міського голови: бюджетні питання, громадський бюджет та інше

27 кві 2017

На черговій прес-конференції, яка відбулася у вівторок, 25 квітня, міський голова Олександр Супрунюк розповів місцевим журналістам про ремонт доріг, зміни в комунальному підприємстві «Агенція місцевого розвитку», деталі конкурсу на заміщення посади директора «Торгового центру», а також, як за рахунок коштів громадського бюджету будуть реалізовуватися проекти, які набрали найбільшу кількість голосів і перемогли у конкурсі.

Очільник міста розпочав виступ із вибачень за тимчасові незручності, які склалися у зв’язку з передчасним вимкненням опалення у житловому фонді Нетішина. Олександр Олексійович доповів і про бюджетні питання, які будуть виноситися на чергову 26-ту сесію міської ради VII скликання. Зокрема, зупинився міський голова на забезпеченні потреби в асигнуваннях на оплату праці КМЗ НМР «СМСЧ міста Нетішин» та вирішення окремих проблемних питань.

Щодо поточних ямкових ремонтів, було зазначено, що погодні умови поки що не дозволяють розпочати роботу, окрім того, знайти достойного підрядника дуже важко. Орієнтовно – ремонтні роботи щодо відновлення дорожнього покриття вулиць міста розпочнуться у травні.

Поділився очільник міста і деталями конкурсу на директора КП НМР «Торговий центр». Він розповів представникам місцевих ЗМІ, що 9 претендентів виявили бажання очолити комунальне підприємство, проте відбір буде нелегкий – від тестування до презентації власних проектів розвитку «Торгового центру». Оповістив Олександр Олексійович присутнім про те, що Алла Погонець покинула посаду керівника «Агенції місцевого розвитку», наголосивши, що вона і надалі буде продовжувати інформаційну роботу та залучати у наше місто потенційних донорів. Незабаром у Нетішині пройде конкурс на заміщення посади директора комунального підприємства, яке наразі очолює Вікторія Гаврилюк (менеджер проектів). Щодо проектів громадського бюджету, Олександр Олексійович зазначив, що проекти переможців будуть реалізовані після вивчення та доопрацювання спеціалістами.

Відділом земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища виконавчого комітету міської ради опрацьовується питання щодо відведення земельної ділянки під громадський туалет у парку за гуртожитком №220.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради