Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Премія Нетішинського міського голови «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя»

22 тра 2017

Рішенням виконавчого комітету Нетішинської міської ради від 23 травня 2013 року № 151/2013 затверджено положення про премію Нетішинського міського голови «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя».

Премія Нетішинського міського голови «За вагомі досягнення молоді у різних сферах суспільного життя» призначається до Дня молоді особам віком до 35 років, а також трудовим, творчим і науковим молодіжним колективам, спортивним командам, молодіжним громадським організаціям за особливі досягнення у різних сферах суспільного життя міста протягом року, що передує її призначенню. При цьому можуть враховуватись досягнення кандидата на призначення премії за попередні роки.

Щороку призначається дев’ять премій на рік. Розмір премії становить 500 гривень

Премія призначається за такими критеріями:

  1. Номінація за виробничі досягнення:
  • значне перевиконання виробничих завдань, високий ступінь складності, вагомий особистий

  внесок у забезпеченні розвитку виробництва.

  1. Номінація за наукові досягнення - рівень обласного, державного та міжнародного визнання наукових та науково - прикладних результатів.
  2. Номінація за творчі досягнення:

             - здобуття звання переможця (лауреата, дипломанта) на всеукраїнських, міжнародних  

            конкурсах, фестивалях, олімпіадах, інших заходах культурно - мистецького спрямування;

             - вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку народної творчості, збереження та популяризацію декоративно - ужиткового мистецтва, народної творчості, звичаїв та обрядів;

            - значний авторський доробок у мистецькій сфері, рівень його визнання з боку фахівців.

4.   Номінація за спортивні досягнення:

              - високий спортивний результат або перемога на чемпіонатах та першостях України, Європи, світу, призові місця на Олімпійських іграх.

5.   Номінація за особисту мужність:

              - відвага та ініціативні дії, виявлені під час порятунку людини, забезпечення громадського правопорядку, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.

6.   Номінація за внесок у розвиток молодіжного руху:

              - активне залучення молоді до роботи в громадських організаціях, підвищення ефективності їх діяльності, виконання соціально значущих програм і здійснення відповідних заходів.

З метою відзначення молоді міста за особливі досягнення, структурним підрозділам виконавчого комітету міської ради, підприємствам, організаціям та установам усіх форм власності, об'єднанням громадян необхідно до 15 червня 2017 року, відповідно до номінацій, за якими висуваються кандидати на здобуття премій, подати  на ім’я міського голови такі документи:

- клопотання про присвоєння премії;

- характеристику кандидата на здобуття премії, у якій висвітлюються його досягнення відповідно до номінації, за якою висувається кандидат (у разі висунення колективу -відомості про досягнення колективу) за підписом керівника, скріпленим печаткою, у двох примірниках (оригінали);

- копія паспорта або свідоцтва про народження ( у разі висунення колективу – копію паспорта керівника колективу);

- копію довідки про присвоєння ідентифікаційного коду ( у разі висунення колективу - копію зазначеної довідки керівника колективу).

Питання про призначення премій попередньо розглядатиметься комісією з відзнак для дітей та молоді, фахівців галузі освіти, спорту та культури при виконавчому комітеті міської ради.

Телефон для довідок   0974423205