Розмір шрифту  Інтервал  Кольорова схема Вимкнути
  • Тобі, Нетішине:
    «Ти – дивовижний влітку й восени, у заметіль весняну чи зимову…»

Перше засідання комісії щодо відбору проектів співфінансування для підтримки ОСББ

13 чер 2017

У четвер, 8 червня, під головуванням заступника міського голови з економічних питань Івана Романюка відбулось перше засідання постійно діючої комісії щодо відбору проектів співфінансування для підтримки ОСББ у проведенні капітальних ремонтів, реконструкції та технічного переоснащення багатоквартирних будинків міста Нетішин. На засідання були запрошенні голова комісії правління ОСББ «Варшавська 5» та голова правління ОСББ «Варшавська 7».

Іван Романюк ознайомив присутніх із порядком денним та повідомив, що на розгляд комісії виноситься два проекти на капітальні ремонти багатоквартирних будинків для фінансування по Програмі підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у проведенні капітальних ремонтів, реконструкції та технічного переоснащення багатоквартирних будинків міста Нетішин на 2017-2027 роки.

Секретар комісії Оксана Коваль повідомила, що ОСББ «Варшавська 5» та «Варшавська 7» зібрали необхідну суму коштів для участі у Програмі підтримки ОСББ у співфінансуванні капітальних ремонтів, що підтверджує довідка з банку про поточний стан рахунку, зауваживши, що ОСББ «Варшавська 7» планує замінити вікна в місцях загального користування та провести частковий ремонт герметизації стиків стінових панелей, а ОСББ «Варшавська 5» вирішили провести капітальний ремонт покрівлі. Як свідчить протокол засідання загальних зборів співвласників ОСББ, вирішення саме цих питань є першочерговим.

За результатами голосування членами комісії було вирішено профінансувати 85% вартості проекту виконання Капітального ремонту будівлі (заміна вікон в місцях загального користування, частковий ремонт герметизації стиків стінових панелей) житлового будинку по вул. Варшавська 7, що складає 334603, 35 грн., а також профінансувати 85% вартості проекту виконання Капітального ремонту будівлі (покрівлі) житлового будинку по вул. Варшавська, 5, що складає 379420, 45 грн., загальна кошторисна вартість будівництва 444, 377 грн.

Відділ з організаційних питань, зв’язків з ГО та ЗМІ
апарату виконавчого комітету Нетішинської міської ради